– Sälj till stjärnkunder från hela världen

 Som Näthandlare har du koll på det mesta när det kommer till försäljning av varor och tjänster på webben. Utbildningen ger dig förmågan att utveckla en aff­ärsidé inom näthandelsområdet till en fullskalig nätbutik. Vägen dit lär dig om exempelvis tekniker och metoder för att bygga webbplatser, marknadsföring på sociala medier och hur du lägger upp säljplaner. Om du har ett intresse för teknik och aff­ärer är det här en utbildning som det står ditt namn skrivet på. När du är klar kan du grunderna för att starta upp din egen butik på nätet och förverkliga dina idéer.

Vad ska du ha läst innan för att få söka?

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun.

Hur går utbildningen till?

Google for Education

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

De här kurserna läser du:

Kurskod Kursnamn Poäng
FÖRFÖR01 Företagsekonomi 1 100
NÄTNÄT01 Näthandel 1 100
FÖRMAD0 Marknadsföring 100
NÄTNÄT02 Näthandel 2 100
Totalt: 400 poäng

 

Hur länge pågår utbildningen?

Utbildningen är ca 20 veckor lång. Vi lägger upp en studieplan som passar just dig. 

Upplev oss på ett studiebesök!

Du är varmt välkommen till oss för att träffa deltagare, lärare och se våra lokaler. Kontakta Cecilia Eriksson på 0738-683711 eller cecilia.eriksson@astar.se för att boka tid, eller om du har några frågor.

Här sitter vi!
Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

Du får studiebidrag (CSN)

När du går hos oss på Astar kan du få lån från CSN. Du kan söka bidrag och lån, eller enbart bidrag. Läs mer på www.csn.se.

Sök så här:

Du söker utbildningen direkt hos Vuxenutbildningen i kommunen som du bor i. På de flesta kommunerna kan du söka direkt på webben. Har du frågor om vem som får gå en vuxenutbildning kan du kontakta en studie- och yrkesvägledare hos Vuxenutbildningen i din hemkommun eller besöka kommunens hemsida.

Vi har 4 starter per år: i januari, mars/april, augusti och oktober. För exakta datum för kursstarter och sökperioder är du välkommen att vända dig till kommunen.

Diplom och betyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig:

·         Det bästa bemötandet.

·         En egen studieplan.

·         En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.